145. Zomer!

We treffen het fantastisch: het is al een paar dagen zomers warm en zo blijft het de komende dagen ook. Na langdurig democratisch overleg besluiten we niet verder te gaan.






Vlieland heeft ons heel veel te bieden: vlak naast de jachthaven een breed strand waar we ook met de hond op mogen. Genoeg amusement in de vorm van de dagelijks in- en uitvarende bruine vloot en direct zicht op het wijde water van het Wad.








Je kan hier heerlijk wandelen en fietsen in het bos en in de duinen. Het dorp is klein maar heeft een supermarkt en een boekwinkel: de belangrijkste zaken op dit moment. De boxen in de haven garanderen bovendien wat privacy en de mogelijkheid te vertrekken wanneer je wilt.

Hoewel we best zin hebben in een lekker tochtje, blijven we toch maar op ons honk. Het enige minpuntje waar we aan moeten wennen, is dat we 's morgens bij het ontbijt geen krantje hebben om te lezen. Die komt pas met de eerste veerboot mee en dan hebben we het ontbijt allang achter de kiezen...

Wat hebben we in de zon en de warmte in Kornwerd, Harlingen, Makkum of op het IJsselmeer (met zijn vliegjes) te zoeken terwijl we over zo'n prachtig vakantie-eiland kunnen beschikken? Het tij is voor de meeste bestemmingen ook nog ongunstig en op Terschelling wordt het stapelen... We doen het dus heerlijk rustig aan. Zeemijlen hebben we dit seizoen tenslotte al genoeg gemaakt...

- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten