228. Driemaal is scheepsrecht

Vorige week viel bij de mast overeind zetten onderdeeltje nr. 1 overboord. Het onmisbare stukje zaling is ondertussen besteld en geleverd. Gisteren was het de beurt aan onderdeeltje nr. 2 om het ruime sop te kiezen. Het zit dit jaar niet mee en ik hoop niet dat dit een voorspelling inhoudt voor het nieuwe zeilseizoen. Enfin, dan maar verder met de tuin en een bezoekje brengen aan de kleine Niek. Ook heel erg leuk.

Vanmiddag was de tuin zover klaar en stortte Bob zich wederom op de boot. Het exacte missende onderdeeltje is bij de watersportwinkel niet te krijgen. Dat wordt dus een creatieve oplossing bedenken en wat knutselen. Vanmiddag genieten we eerst even van het nieuwe terras en van een koud glaasje witte wijn. Daarna, wonder boven wonder, lukt het eindelijk om het onderdeeltje in elkaar te krijgen. Of het de witte wijn is...?

Zoonlief wordt voor de derde maal opgetrommeld en hij is ook nog zo lief om te komen. Dank Michiel! Eindelijk zit alles zo het hoort en lukt het ons gedrieën de mast omhoog te zetten. Het kost wat moeite maar dan heb je ook wat...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten