275. Toerzeilers

In het begin van de middag reizen we af naar Nulde/Putten om presentaties van onze meitocht en van onze vakantietocht te geven. Het is erg vol, druk en gezellig in het complex als we arriveren! Bob houdt in de grote zaal zijn verhaaltjes en daarna bemannen we ons kraampje waar geïnteresseerden vragen kunnen stellen.

We hebben een doorlopende diavoorstelling op de laptop staan en op de iPad is de blog van de vorige vakantie te lezen. Er liggen waterkaarten en vaarwijzers van het IJsselmeer en het Wad én de laatste aflevering van het blad 'de Toerzeiler' waarin een verslag van onze tocht van vorig jaar staat. We zijn goed voorbereid!

volle bak
Bob aan het woord

Er is redelijk wat belangstelling voor onze tochten. Enkele leden kondigen aan zich morgen gelijk voor een van onze tochten in te schrijven. Dat belooft veel goeds.

kraampje

Eerst nog even een film over de vereniging voor op BOOT Holland en de HISWA maken, daarna gaan we ons bezighouden met de voorbereiding van de tochten. We krijgen langzamerhand weer reuze zin om te gaan zeilen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten