276. BOOT Holland


Zaterdagochtend geldt er een een landelijk weeralarm: de standhouders merken het gelijk aan de lage  bezoekersaantallen. De meeste mensen wachten voor de zekerheid totdat de ergste gladheid is verdwenen.

Gelukkig is het zondag heel wat beter als wij onze dienst draaien: het is koud, bewolkt en het miezert een beetje. Ideaal weer om met de familie een dagje op stap te gaan. We hebben het ook wel eens meegemaakt dat er tijdens BOOT Holland overal in Friesland op buitenwater geschaatst kon worden. Waarom zou je dan  in een overdekte hal rond gaan lopen als je ook prachtige schaatstochten kan maken? Des te zuurder is het dat je als standhouder w√©l verplicht bent om die mooie dag binnen in een lege hal door te brengen...

Bij de opening om 10 uur is het nog stilletjes, maar langzamerhand begint het steeds drukker te worden. Aan het begin van de middag kunnen we het inschrijven van nieuwe leden bijna niet bijhouden. De een na de ander verlaat onze kraam met het welkomstpakket. We hebben leuke,  interessante gesprekken en komen natuurlijk ook bekenden tegen. Het blijkt maar weer dat het watersportwereldje klein is: ons kent ons.

Aan het eind van de dag struinen we zelf even de beurs over. Het is altijd leuk om bij de gadgets en de watersportboeken te kijken. Natuurlijk gaan we niet zonder een paar nieuwe aanschaffen naar huis. Je krijgt vanzelf zin in het seizoen als je al die boten, al die accessoires en al die blije, gretige gezichten ziet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten