160. Dekzeil

We hebben nog nooit wat gewonnen. Tenminste, geen bedragen hoger dan € 25. 'Gelukkig in de liefde, ongelukkig in het spel', denken we dan maar.
Daar is sinds kort verandering in gekomen.

Op BOOT Holland liepen we langs een standje waar we werden aangespoord mee te doen aan een verloting. We hoefden alleen een briefje met onze adresgegevens in te vullen. We komen 's avonds thuis en ontvangen tot onze grote verrassing een mailtje met het bericht dat we de dagprijs hebben gewonnen!

Waar de prijs uit bestaat? Een 'Harlingen' bootdekzeil voor filmpje klik hier. We kunnen het zeil als zomer- en als winterkleed gebruiken. Zowel geschikt voor staande mast als voor liggende mast. Het zeil gaat over de giek heen en bedekt het dek en een deel van de rompzijden. Het is zwart, licht maar toch sterk doek met ramen en ventilatieopeningen. Totale winkelwaarde ruim € 800.
de oude zeiltjes
Potverdorie, dat is lang niet slecht! We zijn de laatste jaren twee rechthoekige zeiltjes gewend. De achterste van een wat zwaardere kwaliteit (die trouwens heel goed bevalt: wil iemand hem overnemen...?). De voorste van GAMMA-makelij. Weliswaar waterdicht maar van enige pasvorm is natuurlijk geen sprake.

het nieuwe pakket

Vandaag heeft het 'rayonhoofd' van het bedrijf (om in Friese termen te blijven) ons de prijs overhandigd: een grote doos met inhoud. Bob moet natuurlijk als gelukkige winnaar nog even op de foto.
We zijn benieuwd hoe een en ander past. Zodra het buiten wat aangenamer is, gaan we aan de slag. We laten het resultaat zo spoedig mogelijk zien!

Trouwens, ondanks ons geluk in het spel is het geluk in de liefde ook gebleven...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten