117. Nog niet...

De Sylke staat nog steeds op de kant. Vanwege o.a. allerlei drukke werkzaamheden voor de zeilclub zijn we nog niet helemaal klaar. De romp is wel gepoetst en de onderkant zit in de anti-fouling. De schroefas is gesmeerd en Bob heeft een nieuwe impeller gemonteerd. Hij is ook nog bezig met het 'inbouwen' van de nieuwe waterzak. Het water uit de vorige bleef stinken, wat we er ook mee deden. Helaas heeft de nieuwe zak een iets ander model zodat nu de aan- en afvoerende slangen ook aangepast moeten worden. Je moet er wat voor over hebben!

We kijken jaloers naar het filmpje van het eerste tochtje van de 'Parel'. Ook de 'Selia' ligt al kant en klaar te wachten. Wij hebben de tewaterlating afgesproken op 30 maart. Vooral ook omdat de bruggen pas op 1 april open gaan. Houden we het nog zo lang vol of vervroegen we de afspraak?

1 opmerking:

  1. Gosh, misschien stel ik de tewaterlating van de Selia een weekje uit en zet ik een derde laag AF op de romp. Bedoeling is dat ik een winter kan overslaan vooraleer ik de Selia weer uit het water laat halen en nu is het nog de moment om voldoende AF op de romp te smeren...

    BeantwoordenVerwijderen