334. Home

De Sylke ligt weer in de tuin. Er moet nog het een en ander in de was gezet worden, maar dat is peanuts. De mast staat rechtop en haar inventaris is verhuisd van de zolder naar de boot.
De tijdelijke plaats in Makkum (van de meivakantie tot de zomervakantie) is besproken. Ze is weer thuis!

even uitpuffen... de mast staat er weer op

De meivakantietocht komt met rasse schreden dichterbij. Volgend weekend hebben we het droge kennismakingspalaver en eind van de maand vertrekken we al. Ik hoop dat het dan wat warmer is en dat het wat minder hard waait dan vorig jaar. Toen hebben we vier van de zes dagen verwaaid gelegen...

We hebben er weer zin in! Nog wat kleine dingetjes aanpassen. Zo hebben we nu een dekventilator gekocht die je van binnen af kan sluiten. Het ding zit bij ons op het voordek gemonteerd. Wij hebben nooit last gehad, maar andere NB's hebben daar met veel zeegang lekkage ondervonden. Op die plek onderdeks liggen vaak onze dekbedden en kussens en die willen graag droog houden! Better safe than sorry. Helaas zat de eerste die opgestuurd werd, scheef op de schroefdraad. Maar weer even wachten op de volgende.

de scheve dekventilator

Vandaag ook maar eens een Cobb bbq gekocht. Er is nu een klein model op de markt, 'speciaal geschikt voor caravans en boten'. Bakken en braden doen we sowieso altijd buiten, want die stank in zo'n kleine ruimte is ook niet alles. We hebben er lang niet aan willen geloven maar we zijn nu toch overstag. Vooral Bob lijkt het heel lekker... Ben benieuwd. We houden u op de hoogte van onze bevindingen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten